Kunderne siger

»Jeg har haft fornøjelsen af, at have Martin Winding som min personlige træner. Martin har med stor kompetence navigeret mig gennem flere personlige succeser, hvor jeg b.la. har opnået ny PR på 10 km, halv maraton, og maraton.
Martin har hver gang jeg har engageret ham, udarbejdet et individuelt træningsprogram, som han løbende har tilpasset, så mine løbepas, til enhver tid, har været up to date med min aktuelle form. Ud over Martins egen passionerede entusiasme, som har været meget smittende, har hans måde at give feedback på, både i forhold til kost, søvn og løb, været til stor motivation og inspiration for mig.
Jeg kan varmt anbefale Martin Winding som personlig træner.«

– Mark Glyholt

»Jeg satte mig et mål tilbage i oktober måned, jeg ville løbe VM 1/2 maraton i København. Dette var ikke kun for at gennemføre, men også for at sætte PR. For at nå dette mål kontaktede jeg Martin Winding. I fem måneder fulgte jeg nøje et træningsprogram, som var tilrettelagt efter mit behov og mit løbetempo uge for uge. Martin fulgte mig nøje fra sidelinjen og kom næsten dagligt med kommentarer og råd omkring mit løb og ikke mindst vigtigheden af, hvad det er man spiser før og efter træning. Hele tiden holdt Martin min motivation oppe. Med Martin som personlig træning lykkes det for mig at tabe 13 kilo og forbedre min PR. Det har været 5 lærerige og fantastiske måneder i selskab med Martin, der har gjort, at jeg kan sidde her og sige at mine mål er indfriet til fuld tilfredshed, og dette havde ikke været muligt uden Martin som personlig træner.«

– Bent Kousgaard

»Jeg bookede et forløb med MW-Running, efter en lang periode med skader, og en løbeudvikling der synes at være gået i stå. MW-Running kunne tilbyde ugentlige, fleksible træningsprogrammer, med feedback efter hver enkelt tur. Med vedvarende kredsløbstræning (langsomt løb), har vi forbedret min løbeøkonomi, og dermed mine løbetider, uden at jeg skulle bruge mere energi. Jeg er blevet stærkere, og har flyttet mine grænser for hvad jeg kan præstere.

Samtlige 8 måneder ved MW-Running har jeg været skadesfri.  Træningsprogrammet har været tilrettelagt således, at det til tider har været hårdt, men aldrig hårdere end at jeg har kunne gennemføre træningspassene. Martin har haft en fantastisk evne til at vide præcis hvad jeg har kunnet holde til. Samtidigt har vi kunnet justere træningen efter hverdagens udfordringer; lange arbejdsdage, sygdom mm. Træningen baseres desuden meget på restitution, søvn og kost, hvilket tiltalte mig meget.

I træningsperioden har jeg haft to personlige mål: Thy Trail Marathon 42k, og Ultraløb i Island 54k. Begge løb blev gennemført, og det sidste med særdeles stort overskud. Det var en fantastisk følelse at mærke hvordan træningen havde gjort mig parat til et langt bjergløb i smukke Island.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Martin Winding som personlig træner. Det er en investering man tager med sig videre i livet.«

– Rune J. Johansen

…i løbet af de næste fire måneder løb jeg præcis 321,5 km før jeg den 19. juni gennemførte Aalborg halvmarathon på 2 timer og 11 minutter. Ingen var mere overrasket end jeg selv over, at det lykkedes. Gennem hele forløbet var Martin en ekstremt aktiv coach og kammerat.

Martin hjalp mig til at nå mit mål. Uden skader. Uden lyst til at give op. Og så gav han mig faktisk glæden ved at komme ud af døren. Ved at vinde over regnvejret, sofaen og dovenskaben. Men vigtigst af alt – så oplevede jeg faktisk, hvordan det føles når det var rart at løbe. Jeg lærte sgu at nyde det. Og hvis han kan lære mig det – så kan han lære det til hvem som helst.

– Mikael Espensen

“Jeg kontaktede Martin i februar 2016 med Cph Half i september 2016 som min målsætning.
Min løbekarriere stod på dette tidspunkt jævnt stille pga skader.
Martin mente bestemt ikke Cph Half var umuligt, og forklarede mig lidt om sin træningsfilosofi. Man behøver ikke nødvendigvis at løbe mange km, det handler om at løbe de rigtige km, på de rigtige tidspunkter. Og restitution skal man have respekt for!
De første mange uger var der meget lidt ændring i programmet. Til tider tænkte jeg godt nok, at det her kom jeg da ikke rigtig nogen vegne med.
Martin forsikrede mig om, at det skulle nok blive rigtig godt, og det var den bedste måde at bygge mig op som løber.
Senere hen kom tærskel træning og udholdenhedstræning til.
Under hele forløbet har Martin stået til rådighed for de spørgsmål, jeg nu måtte have haft i forbindelse med træning, kost i forbindelse med løb og selve ‘den store løbsdag’.
I ugen op til cph Half havde vi et kort møde, hvor løbsstrategien, væskeindtag og energiindtag blev pudset af, så da selve løbet gik igang, tror jeg ikke jeg kunne have været mere klar!
Løbet gik bare derud af, væske og energiplanen kørte, og jeg havde overskud til nærmest at spurte i mål de sidste 3 km. En super fed oplevelse! Eneste problem er nu har jeg fået blod på tanden for mere. Og det bliver i et nyt samarbejde med Martin.
Der er mange gode løbeprogrammer derude, men at blive fulgt så tæt på, er virkelig motiverende. Samtidig kan man mærke, det virkelig er et program, der er stykket sammen kun til en selv, så man ikke løber sig selv i stykker ud fra et km baseret program. Man er ikke i tvivl om, at det er en engageret, erfaren og professional løbecoach, der ved 100 procent hvad, han snakker om. Jeg har kun ros til mit forløb med Martin, og giver det de bedste anbefalinger!”

Hilsen Kasper, nyfødt løber