Til virksomheder

Træning til virksomhedens medarbejdere

Virksomheder med fokus på medarbejdertrivsel, og som ønsker at styrke den generelle sundhed i virksomheden, kan med fordel gøre brug af mw running.

Alt dette kan være en rigtig god investering for både medarbejderen og arbejdsgiveren.
 

Træning til virksomhedens samarbejdspartnere

mw running har dette gode koncept til at udvikle og styrke virksomhedens relationer til jeres samarbejdspartnere.

Idéen er, at jeres virksomhed tilbyder et træningsforløb til udvalgte samarbejdspartnere. mw running vil stå for at tilrettelægge hele træningsforløbet. Jeres virksomhed stiller selv med en repræsentant, som er med på lige fod med resten af deltagerne. Hele gruppe vil få udarbejdet et individuel træningsprogram, som den enkelte skal følge under kyndig vejledning af mw running.
Der vil desuden være fællestræning for hele gruppen 6-10 gange i forløbet. Efter enkelte træninger bliver der arrangeret foredrag omkring træning, skader, kost, restitution osv. Disse fællestræninger vil virke som en slags netværk, hvor deltagerne har mulighed for at dele erfaringer og oplevelser med hinanden.
Målet med et sådan forløb er ikke på forhånd defineret og afhænger helt af deltagernes ønsker, men det kunne for eksempel være at træne sig op til at gennemføre et halvmaraton.
For jeres virksomhed er det en unik mulighed for at få en helt anden indgangsvinkel til jeres samarbejdspartnere.
 

Pris for firmapakken

Indledende samtale med ledelse/ansvarlige omkring formål og gevinster for virksomhed/medarbejdere ved et samarbejde med mw running.
Efter indgået aftale vil der blive afholdt et informationsmøde for de ansatte, hvor der vil blive informeret om, hvad mw running kan tilbyde den enkelte. Der vil blive gennemført individuelle samtaler, tests samt indkøbt træningsudstyr svarende til  en af de individuelle pakker (se under priser).

Firmapakken vil adskille sig ved, at vi vil arbejde med mindre grupper af medarbejdere – den enkelte medarbejder får dermed optimale træningsbetingelser samtidig med, at det er muligt at udnytte motivationen og dynamikken ved at være en del af en gruppe. Prisen på en firmapakke afhænger af antal deltagere, samt træningsforløbets længde.